De sieraden sets van Guzel Jewels & Fashion

Een sieraden set hoef je niet alleen te dragen tijdens een speciale gelegenheid. Een sieraden set draag je gewoon elke dag. Of het nu een sieraden set is die bestaat uit een ketting en armband of een ketting, armband en oorbellen. Welke combinatie je ook kiest je ben met een sieraden set bij je outfit compleet om de deur uit te gaan.

Omdat ook de sieraden sets handgemaakt zijn is deze collectie uniek. De meeste ontwerpen worden 1 keer gemaakt maar kan wel variëren in kleur. Dit betekent dat jij, je zus, moeder of beste vriendin, de enige is/bent die de sieraden draagt. Ik gebruik als basis zilver of goud stainless steel en deze wordt aangevuld met met kralen of parels. Kies je voor een subtiele of statement set? Waar je ook naar op zoek bent er zit zeker wat voor je bij.

Leuk om cadeau te geven
Wat is er nu leuker om een sieraden set cadeau te geven aan iemand die dichtbij je staat. Maak een keuze uit de collectie sieraden sets of stel een eigen set samen. Wat ook leuk is, is om dit te combineren met een tas of mode accessoires. Jou cadeau scoort dan 100%.

Armbanden sets
Op dit moment zijn er nog geen sets van armbanden, hier wordt wel aan gewerkt. de ontwerpen en kleurensamenstellingen worden bedacht. Zodra ik dit weet ga ik ze maken.

 

Kijk voor meer sieraden, tassen en mode accessoires op:

Armbanden

Oorbellen

Kettingen

Enkelbandjes

Tassen

Mode accessoires