Enkelbandjes, een onmisbaar sieraad, en niet alleen tijdens de zomer

Als je aan sieraden denkt dan denk je meestal aan kettingen, oorbellen en armbanden. In mindere mate aan enkelbandjes omdat dit meer een seizoensgebonden sieraad zou zijn. Niks is minder waar, het dragen van enkelbandjes kan het hele jaar door. Het is alleen zo dat ze in de zomer wat uitbundiger zijn omdat ze meer zichtbaar zijn. Enkelbandjes mogen daarom ook niet ontbreken in je sieraden collectie.

Waar ligt de oorsprong van enkelbandjes
Enkelbandjes bestaan al heel lang en vinden hun oorsprong in India, Egypte en het Midden-Oosten. Met het dragen van een enkel sieraad werd de status aangegeven. In de huidige tijd is status niet meer van toepassing maar een onderdeel van jouw persoonlijkheid geworden en om je outfit compleet te maken. Daarnaast zijn enkelbandjes het sieraad waar je ook gewoon vrolijk van wordt.

De collectie enkelbandjes bij Guzel Jewels & Fashion
Voor de zomer is het ultieme enkelbandje er één met schelpen, deze ontbreken dan ook niet in de collectie. In goud en zilver, stainless steel, chunky chain schakel en elke schelp heeft een zee afbeelding. Naast deze frivole enkelbandjes zijn er de wat meer subtielere enkelbandjes waarbij er lieve kleine bedels zijn gebruikt. Deze zijn uitermate geschikt om het hele jaar door te dragen.

De enkelbandjes zijn gemaakt met schakelkettinkjes en dit betekent dat ze op elke gewenste lengte gedragen kunnen worden tot en maximum van 26 centimeter. Ook hebben de enkelbandjes 1 vaste prijs.

 

Kijk voor meer sieraden op:

Armbanden

Oorbellen

Kettingen

Sieraden sets