Maak een statement met oorbellen

Als je mensen tegenkomt dan is de eerste blik op je gezicht en de statement oorbellen die je draagt.
Guzel Jewels & Fashion heeft een leuke en mooie collectie handgemaakte oorbellen. Zilver en goud stainless steel, lief en klein, oorhangers, oorringen en statement oorbellen. Wat voor soort oorsieraad je ook in je oor doet, het is de finishing touch op je outfit. Of je nu een casual dag hebt of een dag ter ere van een speciale gelegenheid.

De oorbellen uit de collectie zijn goed te combineren met de leuke armbanden die ook in de shop staan. Of kies voor een sieraden set die bestaat uit een ketting, een armband en een paar oorbellen.

Gouden of zilveren oorbellen
Wanneer draag je nu gouden of zilveren sieraden, en in dit geval oorbellen. Dit hangt af van van je kledingkleur keuze. Zilveren sieraden passen beter bij de koelere kledingkleuren zoals blauw, groen, paars en alle andere kleuren die vanuit de kleur blauw gemaakt kunnen worden. Gouden sieraden kun je combineren met warme kledingkleuren. Dit zijn kleuren die vanuit de kleur geel gemaakt kunnen worden. Denk hier bijvoorbeeld aan geel ,rood, bruin en oranje.

Leuk om cadeau te geven
Het is niet alleen leuk om jezelf te verwennen met oorbellen, maar hoe leuk is het om aan iemand anders die leuk oorhangers met bedels of kralen cadeau te doen? En ook dit kun je natuurlijk weer combineren met 1 van de kleurrijke armbanden uit de collectie.

 

Kijk voor meer sieraden op:

Armbanden

Halskettingen

Sieraden sets

Enkelbandjes