Wie ben ik en hoe is Guzel Jewels & Fashion ontstaan?

Hoi allemaal,

Ik ben Natasja.

In 2021 ben ik met Guzel Jewels gestart als een webshop voor handgemaakte sieraden.  Halskettingen, armbanden en oorbellen. Met kralen en/of gemaakt van stainless steel. Zo is de eerste naam Guzel Jewels ontstaan.

Maar waar draag je deze sieraden bij? Leuke kleiding, tassen en accessoires natuurlijk. En dat is ook de reden dat ik in de loop van 2021 hier een kleine collectie van heb ingekocht.

Omdat ik zelf een plussize powervrouw ben die naast mijn webshopwerk ook nog IT'er ben, ben ik mij gaan specialiseren in plussize mode voor de vrouwen met rondingen. Want net als elke andere vrouw zijn plussize vrouwen uniek en vol power. En daar hoort een stijlvolle en betaalbare outfit bij die voor elke gelegenheid en iedere bui de juiste is.

Plussize mode voor elke vrouw die er fabuleus uit wil zien.

En daar was Guzel Jewels & Fashion

Samenwerking

Kennen jullie www.cbeezzz.nl al? Dit is een webshop voor ons allemaal. Een online warenhuis waar je de leukste artikelen kunt kopen bij de kleine ondernemer.

Je kunt hier van alles vinden, fashion, hobby, cadeaus, wonen, speelgoed en nog veel meer. Als eigenaar van Guzel Jewels heb ik mij ook aangesloten bij deze superleuke webshop.